Den Gode Bys
Medlemmer

Dette er et udpluk af Den Gode Bys medlemmer, der opdateres løbende.

Aarhus Soundsystem

Vi vil ændre måden, højtalere produceres på.

Hos Aarhus Soundsystem bestræber vi os på at udvikle de mest bæredygtige højttalere i verden – uden at gå på kompromis med lydkvalitet.

I vores design nedbryder vi alle dele af højtalerproduktion og udskifter så mange materialer som mulig med bæredygtige og genanvendelige alternativer.

Website: www.aarhussoundsystem.dk

BarMa

Hos BarMa gør vi det muligt at formidle viden og læring effektivt til dine medarbejdere. Vi skaber rammerne for jeres udvikling og sikrer, at jeres medarbejdere er godt klædt på til at betjene jeres kunder.

Vi arbejder tæt sammen med professionelle eksperter og ønsker at være med til at hæve det faglige niveau i restaurations- og servicebranchen.

Hos BarMa sætter vi barren højt. Vi stræber efter at være de bedste i branchen og din foretrukne samarbejdspartner.

Website: www.barma.dk

Yak Sport

Yak Sport er et rejsebureau med speciale inden for træningslejre. Vi tilbyder Danmarks skarpeste priser og bedste vilkår for alle sportsklubber.

Website: www.yaksport.dk

Gellerup Filmværksted

Gellerup Filmværksted skal ses som en professionel legeplads, hvor der produceres og fortælles filmfortællinger i et samarbejde mellem nogle af de dygtigste filmbranchefolk i Aarhus og de unge i Aarhus Vest.

Værkstedet giver børn og unge fra 12-30 år mulighed for at udvikle deres helt egen musikvideo, manuskripter, låne filmudstyr og få faglig og praktisk erfaring indenfor filmskabelse.

Gellerup Filmværksted er lokaliseret i Gellerup, og har to klippestationer og produktionsudstyr tilknyttet.

Website: www.gfw.dk

Globe Go Green

Globe Go Green er grundlagt af en række erfarne erhvervsfolk, der brænder for bæredygtighed – og ikke mindst for at gøre bæredygtighed tilgængelig for forbrugeren. Vores ambition i Globe Go Green er at blive det største forum for bæredygtighed i Danmark. Vi vil gøre det nemmere for forbrugeren at træffe grønne valg. Det mål vil vi nå via to tiltag: en forbrugerfestival for bæredygtighed og en hjemmeside, der på sigt samler bæredygtige produkter og serviceydelser ét sted. Vi vil give forbrugeren indblik og overblik til at træffe bevidste og kvalificerede valg. Globe Go Green arbejder ud fra FN’s 17 verdensmål med særligt fokus på mål nr. 12 (Ansvarligt forbrug og produktion) og nr. 17 (Partnerskaber for handling). 

Website: www.globegogreen.com

Montem

MONTEM develop intelligent infrastructure for different sectors on municipality and national levels. We are specialized in developing research-based, high resolution and low-power sensor networks for digitalizing existing infrastructure.

Website: www.montem.io

Erhvervspsykolog Anna Margrethe Nebel

Jeg er selvstændig erhvervspsykolog med speciale i arbejdspladskultur, samarbejde, trivsel, stress og konflikt.

Jeg er en erfaren underviser og workshopholder, supervisor og coach og i mit netværk har jeg et væld af dygtige ledelseskonsulenter med baggrund i antropologi, samfundsvidenskab, ledelse, mv. som jeg samarbejder med om større projekter.

Webside: www.annamnebel.dk

Den Gode By

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Tlf.: +45 60 62 37 79

kontakt@dengodeby.dk