Om Den Gode By

Fordele

Som medlem af Den Gode By er du ikke bare lejer i et kontorfællesskab – du er en del af et netværk af kreative iværksættere og borgere fra lokalmiljøet. Du har mulighed for at netværke, forfølge din iværksætterdrøm og udvikle projekter, der arbejder med løsninger på lokale og samfundsmæssige udfordringer. 

Ved at kombinere iværksætteri og samskabelse mellem virksomheder og borgere vil Den Gode By give alle mulighed for gøre en positiv forskel for hinanden, lokalmiljøet og samfundet. Udgangspunktet for Den Gode By er, at den tilbyder et levende kontorfællesskab, beskæftigelsesplatform for ledige og et inspirerende bydelskontor.

Levende kontorfællesskab

Den Gode By er for iværksættere, start-ups, etablerede virksomheder, ledige og studerende, der arbejder med at udvikle nye løsninger, som kan bidrage til en positiv udvikling i vores byer og samfund.

Gennem kontorfællesskabet tilbyder vi hjælp til forretningsudvikling og inspiration via åbne events for alle, der har en god idé og lysten til at gøre en forskel.

Beskæftigelsesplatform for ledige

Den Gode By understøtter ledige i at skabe innovative projekter, der gavner vores byer og udvikler nye løsninger på samfundets udfordringer.

Et succesfuldt projekt, åbner op for, at den ledige finder frem til sit levebrød – enten som selvstændig iværksætter eller som ansat i en virksomhed eller i det offentlige.

Inspirerende bydelskontor

Alle borgere kan gøre en forskel i sin by og for vores samfund! I Den Gode By vil vi gerne høre om din idé og hjælpe dig godt på vej med at realisere den. 

Du kan benytte det kreative værksted med mange forskellige faciliteter og få sparring fra erfarne iværksættere, der kan hjælp dig med at gøre dine idéer til virkelighed.

Den Gode By er ikke bundet til en bestemt geografisk lokation, men kan opstå, der hvor man ønsker, at kombinere iværksætteri og beskæftigelse med byudvikling.

Det er muligt at oprette lokale kontorfællesskaber, som bl.a. kan bidrage til byudvikling i forbindelse med områdefornyelser og andre lignende projekter, der involverer flere parter.

Samspillet mellem borger, virksomhed og by har stort potentiale for at skabe reel og brugbar innovationSynergien er til gavn for alle involverede i Den Gode By. 

Den første afdeling af Den Gode By ligger i Gellerup, Aarhus. Du kan læse mere om Den Gode Bys medlemskab her.

Hvem står bag

Søren Mayland

Søren Mayland

Daglig leder af Den Gode By

Søren Mayland er Daglig leder af Den Gode By – Søren har arbejdet med udvikling, opstart og finansiering af StartUps og små-mellemstore virksomheder siden 2010, og driver idag udover “Den Gode By” også Mayland Management

Den Gode By blev startet af Christian Fumz der, siden 2006 har arbejdet med at starte kulturelle, sociale og arbejdsfællesskaber i København, Aalborg og Aarhus.

Den Gode By er kulminationen på hans arbejde, der forener videndeling, iværksætteri og projektudvikling.

Bliv medlem af Den Gode By

Den Gode By

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Tlf.:  +45 60 62 37 79

kontakt@dengodeby.dk