Den Gode Bys
Medlemmer

Dette er et udpluk af Den Gode Bys medlemmer, der opdateres løbende.

Kh Investment Partner

Vi bringer en professionel, uafhængig og fuldt transparent investeringstilgang til vores kunder, for at de kan opnå bedre resultater. Ofte har vores kunder nogen erfaring med investering og har erkendt at mange af de eksisterende løsninger i markedet ikke tilfredsstiller deres behov. Derfor vælger de et samarbejde med os.

Website: www.khip.dk

 

Locarize

Vi er eksperter i at rådgive og hjælpe iværksættere og etablerede virksomheder med at udfolde deres kreative potentiale online. Med en omfattende markedsanalyse udformer vi en unik branding og strategi, der fanger dine kunders opmærksomhed både organisk og gennem annoncering. Hos Locarize kan du regne med en dedikeret og personlig rådgiver, der guider dig hele vejen og sikrer digital vækst.

Website: www.locarize.dk

COBRAID

Vi er en moderne teknologivirksomhed, der har specialiseret sig i software til strategisk ledelse. Vi er her for at hjælpe dig med at gøre en forskel ved hjælp af KPI’er, metrikker, data og mål! Det har aldrig været nemmere at visualisere dine data end med Cobraid Deploy.

Website: www.cobraid.net

 

Entreprenerdy

Entreprenerdy leverer know-how, metodik og software til inkubatorer, erhvervsfremmeaktører og lignende organisationer, som træner og udvikler iværksættere. I den sammenhæng hjælper vi med at skabe strukturede programmer, som sikrer effektiv inkubation. Vores tilgang er baseret på forskning og data fra de mere end 40.000 iværksætterprojekter og virksomheder, som har anvendt vores system de sidste 8 år.

Website: www.entreprenerdy.com

MANGOR MARKETING

Vi er et performance marketingbureau, der primært arbejder med mellemstore virksomheder. Vores mål er at skabe en skalerbar og langsigtet markedsføringsstrategi uden nogen løse ender, der kan resultere i tabt omsætning. Vi fokuserer udelukkende på Meta Ads og Google Ads og samarbejder tæt med nogle af landets dygtigste freelancere inden for content creation, email marketing, SEO og webudvikling. Dette sikrer, at vores team er toptrimmet og specialiseret inden for hvert deres felt.
Vi er dedikerede til at sammensætte en solid vækstrejse for ambitiøse virksomheder.

Website: www.mangormarketing.dk

 

ALCO Company

Hos ALCO Company specialiserer vi os i allround computing.
Vi tilbyder tjenester indenfor cloud og on-prem server teknologier, IT sikkerhed, netværksadministration og monitorering, VOIP/PBX systemer og konsulent ydelser indenfor digitalisering og udvikling.
Vores kunder repræsenterer alle lag af samfundet, fra freelancers til store organisationer. Ræk endeligt ud.

Website: www.alco.dk

Skal du være med i fællesskabet?

Kontakt os for at få en kop kaffe og en rundvisning.

Den Gode By

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Tlf.: +45 60 62 37 79

kontakt@dengodeby.dk