Vilkår for Medlemskab
af Den Gode By
Nedenfor finder du de vilkår som samtlige medlemmer i Den Gode By efterlever – vi glæder os til at have dig som medlem og hjælpe dig på vej til success!
Godkendelse af disse vilkår udgør en traditionel brugsaftale for lejemålet.
PARTNERSKABSAFTALE
Foreningen Den Gode By – Gellerup har indgået en aftale med Aarhus Kommune om at foreningens medlemmer forpligter sig på at skabe målbare aktiviteter, der understøtter iværksætteri og skaber værdi i lokalområdet. Disse aktiviteter modsvarer en fuld husleje.
Som medlem af Den Gode By forventes du at deltage til at indfri foreningens forpligtelser som ses nedenfor.
23. april 2019 blev det vedtaget, at alle Medlemmer er forpligtet på at bruge mindst 1 time ugentligt pr. udleveret nøglebrik, på at realisere foreningens formål.
Forslag til hvad medlemmer kan bruge sine timer på:
Niveau A – 1:1 Individuel sparring
Medlemmet bidrager med faglig sparring til udvalgte borgere, der mangler den faglige viden som medlemmet har. Dette kan eksempelvis være i form af planlagte møder, hvor medlemmerne bidrager med sin faglige viden og erfaring.
Niveau B – 1:10 Oplæg og undervisning
Medlemmet bidrager med kurser, præsentationer eller oplæg for større grupper omkring egen virksomhed, konkret faglig viden og færdigheder eller lign.
Niveau C – 1:100 Netværk og synlighed
Medlemmet bidrager med synlighed omkring aktiviteter i Den Gode By samt projekter og virksomheder lavet i Den Gode By via medlemmets eget netværk mm.
Offentlige arrangementer
Medlemmet deltager i udvikling, planlægning og afvikling af arrangementer, der understøtter iværksætteri i Aarhus. Arrangementer, der afholdes i Den Gode By har som udgangspunkt følgende parametre:
- Gavner og synliggør de medlemmer, der deltager i arrangementet.
- Inspirerer og understøtter eksterne deltagere til at starte egne virksomheder.
Ambitionen er at aktiviteterne giver alle Medlemmer og eksterne brugere af Den Gode By bedre muligheder for at udvikle egne projekter eller virksomheder.
Videndeling
Medlemmet bidrager til kortlægning af den samlede viden i Den Gode By i en knowledge-bank, hvor alle Medlemmer vil kunne trække på den samlede viden i Den Gode By til udviklingen af egne virksomheder og projekter. Ambitionen er at kunne tilbyde interne og eksterne brugere af Den Gode By en målrettet hjælp til at udvikle egne projekter eller virksomheder.
Brugsaftale
Forskellige medlemskaber og vilkår:
Flex plads
Medlemmet kan benytte en ledig flexplads i fællesområdet.
Medlemmet skal rydde pladsen hver dag efter endt arbejde og efterlade pladsen så andre kan bruge den efterfølgende.
Fast plads
Medlemmet kan bruge en udvalgt kontorplads samt et opbevaringsskab de nærmere forhold aftales med den daglige leder.
Fælles for alle pladser
Alle medlemmer kan bruge et mindre tekøkken og har mulighed for at opbevare en madpakke i køleskabet.
Alle medlemmer skal omgås det lejede forsvarligt og skal erstatte alle skader, der forvoldes på det lejede eller ejendommen i øvrigt af Medlemmet, Medlemmets personale eller andre personer, som Medlemmet har givet adgang til ejendommen.
Den gældende husorden samt retningslinjer omkring adgangen til lokalerne herunder forholdende omkring alarm skal til enhver tid efterleves.
Brugsforholdets begyndelse og ophør
Brugsforholdet tager sin begyndelse ved indgåelse af denne aftale og afregning pågår fra den 1. I den efterfølgende måned.
Brugsforholdet kan opsiges med 1 måneds varsel, fra begge parter.
Betalingens størrelse
For brugen af lokalet betales den til enhver tid gældende husleje for pladsen, husleje kan ændres af generalforsamlingen eller en enig bestyrelse.
Husleje betales månedsvis forud og opkræves via betalingsservice eller betalingskort.
I brugsbetalingen er indregnet omkostninger til dækning af fællesudgifter til internet, samt forbrug (el, vand, varme, renholdelse, renovation, vedligeholdelse mv.). Udover brugsbetalingen forpligter Medlemmet sig til at overholde de ovennævnte forpligtigelser omkring indfrielse af foreningens forpligtigelser overfor kommunen.
Forsikring og ansvar
Aarhus Kommune sørger for at Kontorhuset som helhed er bygnings- og brandforsikret. Foreningen sørger for forsikring af fælles inventar.
Medlemmet er selv ansvarlig for egne aktiver, herunder inventar, IT-udstyr mm. og må selv tegne de nødvendige forsikringer.
Endvidere gøres der opmærksom på at Foreningen ikke kan drages til ansvar for driftstab, driftsforstyrrelser eller lignende hos det enkelte Medlem.
Brugsforholdets ophævelse
Såfremt Medlemmet ikke overholder den gældende husorden, begår lovovertrædelser eller ikke betaler det månedlige leje kan Foreningen ophæve brugsaftalen.
Ved tvister mellem Medlemmerne og Medlemmets manglende overholdelse af husorden eller offentlige forskrifter, jf. punkt 3, kan Foreningen ophæve brugsforholdet. Medlemmet skal herefter omgående fraflytte kontorhuset.
Renholdelse
Rengøring af fællesarealer er som udgangspunkt en fælles forpligtigelse, men der ansættes et rengøringsfirma til at stå for den daglige rengøring.
Affald og emballage må ikke henstilles på ejendommens område, men skal fjernes omgående.
Fælles goder og arealer
Der er fri internetopkobling og et mødelokale der kan bookes online.
Nøgler, adgangskort og adgangskode
Medlemmet modtager en nøglebrik, som skal opbevares forsvarligt og må ikke overdrages til tredjemand. Ved bortkomst er prisen kr. 200,- pr. Nøglebrik.
Generelt
Medlemmets brug af sin plads, må ikke være til gene for Kontorhusets øvrige brugere eller andre Medlemmer i Foreningen ved fx støj, ildelugt eller lignende.
Øvrige tilbud
Medlemmet har mulighed for at bruge nøglebrik som betalingsmiddel med rabat i Café Europa / Kantinen. Den nærmere brug kan ændres og aftales med Café Europa.
Medlemmet har mulighed for at benytte tilbud om træningscenter. Tilmelding sker ved at blive oprettet til dette hos Den Gode By, der håndterer en samlet betaling for foreningens medlemmer.
Medlemmet har mulighed for at bruge en netværksprinter. Betaling for print foretages løbende.
Den Gode By
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Tlf.: +45 25 38 20 90
Email: kontakt@dengodeby.dk